ÅRSMØTE 15/2-2017

February 6, 2017

Vi viser til tidligere varsel om årsmøte, som finner sted 15/2, klokken 18:30, på senteret i Industriveien.

 

For å ha stemmerett og være valgbar må man ha fylt 15 år, og ha betalt kontingent og treningsavgift pr. januar 2017. Man kan ikke møte eller avgi stemme ved fullmakt, og foreldre har ikke fullmakt til å stemme på sine barns vegne, jfr. Lov for Skedsmo Tan Gun Takewondo IL, §6. Vi vil allikevel invitere alle foreldre og medlemmer til årsmøtet, og etter det formelle møtet er avsluttet vil vi gjerne høre hva dere måtte ha på hjertet.

 

Saksliste, årsberetning og forslag til organisasjonsplan finner du her. Regnskap vil bli sendt til medlemmene på mail. Si fra hvis du ikke har mottatt det. Det vil ikke bli delt ut papirkopier på møtet, men dokumentene vil bli vist med projektor.

 

Vi håper så mange som mulig vil komme. Valgkomiteen vil presentere forslag på kandidater til verv, så du risikerer ikke å bli "presset" til å ta på deg verv :-)

 

Vel møtt!

 

 

 

Please reload

Utvalgt innlegg

Se Facebook og mail for innkalling.

ÅRSMØTE 2020 AVHOLDES 04.03.2020 18:30

February 6, 2020

1/6
Please reload

Siste innlegg
Please reload

Arkiv
Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square