OM OSS

Våren 2006 samlet Master Morten flere venner, som hadde trent sammen tidligere, for å trene og ha det gøy. Etterhvert som folk viste interesse begynte tanken om en klubb på Skedsmokorset å forme seg. Høsten 2006 åpnet vi dørene for nye medlemmer. Skedsmo Tan Gun TKD klubb var startet!

Skedsmo Tan Gun har fått navnet sitt etter den hellige Tan Gun, som var den første som samlet Korea til et rike for flere tusen år siden.
Tanken bak valget av dette navnet var å ha noe som knyttet oss opp mot Koreas og Tae Kwon Dos historie, og som kunne beskrive kort hva vi ønsker å stå for.

 

Vi skal være en klubb åpen for alle fra 5 år og oppover og som ønsker å trene og fordype seg i denne gamle asiatiske selvforsvarsgrenen. Treningen blir holdt av profesjonelle instruktører med flere års erfaring inne Tae Kwon Do.

 

Etter et par år med flytting mellom forskjellige gymsaler i kommunen, fikk vi endelig høsten 2008 muligheten til å bygge vårt eget senter. Med masse hjelp fra våre egne medlemmer ble et dystert kjeller lokale gjort om til et fint, lyst TKD senter med mange muligheter. Lokalet stod klart til julegradering desember 08.

 

Vi er medlem av Norges Idrettsforbund/Norges Kampsport forbund, alle medlemmer er forsikret via NIF!

Vi er tilknyttet Taekwondo Alliance og Nordic Taekwondo Hapkido Alliance