Informasjon fra styret

Det har vært en travel høst med dugnad, 10-års jubileum, Halloween for minste, og nå i helgen pensum- og sortbelteseminar. Vi kan nå se fram til det store høydepunktet - julegradering 17/12 og kid-kick gradering 30/11. Info om graderinger og juleavslutninger kommer om en stund. Styret har siden vi ble valgt i august jobbet med å få administrative ting på plass. Det er laget en ny web-side, tangun-tkd.no. Vi håper alle tar seg tid til å gjøre seg litt kjent på sidene. Den skal til enhver tid vær oppdatert med gjeldende informasjon. Er det noe du savner eller mener er feil, gi oss til tilbakemelding. Vi har også tatt i bruk deltager.no for påmelding til arrangementer. Styret har en egen e-post, styret@tangun-tkd.no. Send oss en mail hvis du har noe på hjertet. Tips, råd, ris og ros mottas med takk. Forøvrig vil vi bruke tavlen utenfor toalettet til informasjon. Vi jobber med å få oppgradert lokalene våre. Mye har blitt gjort, en del gjenstår. Avløpet fra toalettet vil bli renovert i begynnelsen av januar. Det er del småting som skal gjøres, så har du arbeidslyst så si ifra. Liste over ting som skal gjøres vil bli skrevet på tavla. Styret er svært fornøyd med samarbeidet med Master Morten, og sammen jobber vi for at alle skal trives, både sportslig og sosialt. Mvh Styret, Skedsmo Tan Gun TKD IL

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Følg oss
  • Facebook Basic Square