top of page

JULEGRADERING 17/12

Velkommen til julegradering hos Skedsmo Tan Gun Taekwondo Senter.

Vi kommer til å dele opp i to grupper hvor gruppe 1 er hvit belte – grønn stripe mens gruppe 2 er grønt belte – rødt belte.

Vi minner om at gradering er vanskelig å beregne og at det kan oppstå forsinkelser eller at vi er ferdig før tiden. Belteutdeling vil skje rett etter at siste mann er ferdig med å gjennomgå gradering og vi anbefaler derfor foreldre, venner eller familie som ikke er til stede under hele gradering og komme i god tid om man vil se belteutdelingen.

Vi forbeholder oss retten til å endre programmet ved behov. Møt i god tid, alle skal ha skiftet før info og oppropet starter. Alle skal ha klubbmerke/TAN merke på drakta. Vi ønsker familie og venner velkomne for å se på graderingen.

Vi minner igjen om at gul stripe er et fullverdig belte. Når man har hvitt belte er det gul stripe man graderer seg til, noen er allikevel flinke nok til å gå rett opp til gult belte. Vi ønsker at dere som foreldre også tar en prat med barna om dette slik at vi unngår store skuffelser når noen får gul stripe og noen får gult belte.

Diskusjon om resultat skal ikke skje på graderings dagen men senere på vanlig trening.

Program:

09:00 – Oppmøte og informasjon hvitt til grønn stripe (10. til 7. cup)

09:30 – 12:00 Gradering hvitt til grønn stripe (10. til 7. cup) med belteutdeling

13.00 – 16:00 Gradering grønt til rødt belte (6. til 2. cup) med belteutdeling

Påmelding:

Meld deg på ved å følge denne linken:

OBS!! Du betaler ved påmelding. Din påmelding er ikke registrert før du har betalt. Følg instruksjonene på deltager.no.

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Følg oss
  • Facebook Basic Square
bottom of page