top of page

SKEDSMO OPEN KLUBBMESTERSKAP 25. MARS

25. Mars arrangerer Skedsmo Tan Gun TKD klubbmesterskapet Skedsmo Open! Vi ønsker at akkurat du skal delta!

Det vil være mulig å konkurrere i kamp (WTF-B), mønster og høyde samt en oppvisningskamp i Koreakick. Dette vil være et klubbmesterskap og en kjempesjanse for de som kunne tenke seg å prøve seg i konkurranse uten press. Dette er også en av de få sjansene man har til å konkurrere i hyong.

Dato: 25 Mars 2015 (start klokken 10.00) Sted: Skedsmo Tan Gun Tae Kwon Do Senter Gren: Mønster, kamp og høyde Bindene påmeldingsfrist: 13. Mars, på www.deltager.no/skedsmoopen2017 Pris pr. konkurransegren: Kr. 100

Vi minner om at det er bindene påmelding og at alle må ha betalt avgiften før mesterskapet.

Kamp Vi følger NKF/WTF B-stevne regler og vektklasser. Arrangøren forbeholder seg retten til å slå sammen vektklasser ved få påmeldte. Man må ha gult belte 8 cup for å delta i kamp. Minner om at dette er et amatør klubbmesterskap. Det vil ikke bli brukt elektroniske vester.

Kamp deles inn i vektklasser. Fyll inn vekt ved påmelding hvis du vil delta i kamp.

Alle de som ønsker å konkurrere i kamp bør ha fullt utstyr. Det er mulighet til å låne noe utstyr på klubben, vester stiller klubben med.

Følgende utstyr er påkrevd: Leggbeskytter Armbeskytter Hjelm Susp Tannbeskytter Vest (Klubben har)

Det anbefales også at man har: Fotbeskytter / hansker

Mønster Utøveren velger blant sine 3 siste mønstre, Dan kan velge fritt fra de mønstrene de kan. Dette er mix klasser så gutter/jenter går mot hverandre. Mønster kan være hyong/poomsae/kata og bedømmes etter fokus, utførsel, fart og styrke, samt en generell bedømming av mønsteret.

I mønster er det ikke krav om noe utstyr utenom drakt og belte, husk at klubbmerke/TAN merke må være på drakt.

Deltagerne deles inn i klasser. Fyll inn klasse ved påmelding hvis du vil delta i mønster.

Klasse 1. Barn 5-9 år (10-1 cup) Klasse 2. Junior 10-15 år (10-7 cup) Klasse 3. Junior 10-15 år (6 – 1 cup) Klasse 4. Voksen +15 år (10-5 cup) Klasse 5. Voksen +15 år (4-1 cup) Klasse 6. Senior +30 år (10-1 cup) Klasse 7. Poom/Dan graderte

Høyde Her er målet og hoppe å sparke hoppende front spark mot en pute som vil heves hele tiden, man må lande på bena etter sparket for at det skal være gyldig. Deltagere kan bli flyttet i andre klasser hvis høyden tilsier det. Reglene er enkle - høyeste hopp vinner.

Fyll inn klasse ved påmelding hvis du vil delta i høyde.

Klasse 1: Kid Kick Klasse 2: Ungdom 9-12 år Klasse 3: Voksen herrer +13 år Klasse 4: Voksen damer +13 år

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Følg oss
  • Facebook Basic Square
bottom of page