INVITASJON TIL SOMMERLEIR 2017

Velkommen til Taekwondo Alliance Norway Sommerleir 2017

Våren kommer snikende og tiden går fort mot årets største begivenhet, sommerleir! Vi gjentar suksessen fra tidligere år og reiser til Fredrikstad for å holde årets sommerleir.

Det vil være trening/Dan gradering lørdag og gradering på søndag. Foreløpig timeplan er som følger (endringer kan forekomme):

Lørdag 10. juni:

09:00 - 09:50 Fellestrening 10:00 - 10:50 Delt trening 11:00 - 11:50 Lunsj 12:00 - 13:30 Fellestrening (ute hvis været er med oss) 14:00 - 18:00 Dan/Poom gradering 19:00 Grilling og sosialt samvær. Capt’n America er lekesjef.

Søndag 11. juni:

09.00 – 15.00 Cup gradering m/beltesermoni

Oppstilling ved hyttene 08:30 begge dager

Matpakke: Matpakken i år består av frokost, lunsj og grillmat lørdag, og frokost søndag. Til frokost vil det bli satt fram brød, pålegg og juice slik at man kan smøre selv. Grillmaten består av pølser, kjøtt, kylling, potetsalat, grønn salat og brus. Mat må bestilles på forhånd og betales sammen med påmeldingen.

T-skjorte: Bestilling må gjøres på forhånd, det vil ikke bli mulighet til å kjøpe t-skjorter under leiren. T-skjortene kommer i størrelse XS-XXL.

Utstyrssalg: Det vil bli mulighet til å kjøpe diverse utstyr i hallen.

Kid Kick: Det vil i år også være mulighet for våre minste medlemmer og delta på sommerleir. Det vil bli treningsøkter på lørdag for Kid Kickere (5-8 år). Da graderingen for Kid Kick er før leiren vil det dessverre ikke være noe opplegg for Kid Kick på søndag. De er selvfølgelig velkomne til å se på graderingen til de andre medlemmene

Priser:

Kun trening, kr. 600 Kid-Kick, kr. 300 Trening og Cup gradering, kr. 950 Trening og Dan/Poom gradering, kr. 1300 Sommerleir T-skjorte, kr. 150 Matpakke (4 måltider, se info), kr. 300

Påmelding etter påmeldingsfristen, kr. 300

Påmelding: Påmelding gjøres på http://www.deltager.no/TAN_sommerleir_2017. Velg hvilken kategori du vil melde deg på i, og så krysser du av for om du ønsker matpakke og/eller Y-skjorte.

Påmeldingen er bindene og betales ved påmelding. Vi tar ikke imot påmelding på epost eller telefon.

Vi har dessverre ikke kapasitet til å ta ansvar for elever under 18 år da dette er et stort arrangement. Vi oppfordrer derfor foreldre og familie til å ta dette som en tur og bli med på moroa!

Overnatting: Vi har igjen booket campingplassen like ved hallen. For dere som har vært med før vet at det ikke er en kjempestor campingplass. Det er kun 18 hytter og disse er forbeholdt instruktører og funksjonærer. Det er også et lite motell med 26 rom. 14 av disse rommene er trippel rom med 3 sengeplasser, hvor igjen 8 har plass til en ekstra seng.

Priser på motellet:

Trippelrom 650,- per døgn Dobbeltrom 550,- per døgn Ekstra seng 50,- per døgn

Priser på camping:

Vogn m/bil 200,- per døgn Bobil 200,- per døgn Telt u/bil 150,- per døgn Strøm 50,- per døgn

Her gjelder første mann til mølla prinsippet. Spørsmål om overnatting og bestillinger kan gjøres på epost til post@tangun-tkd.no

Vi tar ikke imot bestillinger på overnatting før påmelding er registrert. Det vil si at dere som allerede har sendt epost om at dere ønsker overnatting ikke har reservert noe. Dette er for at alle skal ha en lik sjanse til å bestille overnatting.

De som bestiller teltplass eller plass til bil/vogn/bobil på forhånd betaler direkte på motellet. De som velger å vente med å bestille til de ankommer leiren må ta kontakt med betjeningen på Fredrikstad Motell og Camping. Betaling for motellet gjøres ved registrering, innsjekking på motellet foregår ved registreringen. Ettersom det er få rom på motellet anbefaler vi at de som har mulighet tar med telt og tar det som en campingtur. Det er også andre hoteller i Fredrikstad man kan ta kontakt med for overnatting. Mange gir rabatt ved bruk av Coop-, NAF- eller andre kort.

Vi gleder oss til å se deg i Fredrikstad!

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Følg oss
  • Facebook Basic Square