top of page

JULEGRADERING 16. DESEMBER 2017

Det er igjen tid for ett av årets høydepunkt: gradering!

Teori/teknikktest:

Alle skal ha gjennomført teknikktest før gradering. Skriftlig teoriprøve er obligatorisk for alle som har blått belte 4. cup og oppover. Teori og teknikktest gjennomføres 5. og 6. desember klokken 18:00. Link til pensumhefte finner du her (nederst på siden).

Gradering:

Vi kommer til å dele opp i to grupper hvor gruppe 1 er hvit belte – grønn stripe mens gruppe 2 er grønt belte – rødt belte.

Vi minner om at gradering er vanskelig å beregne og at det kan oppstå forsinkelser eller at vi er ferdig før tiden. Belteutdeling vil skje rett etter at siste mann er ferdig med å gjennomgå gradering og vi anbefaler derfor foreldre, venner eller familie som ikke er til stede under hele gradering og komme i god tid om man vil se belteutdelingen.

Vi forbeholder oss retten til å endre programmet ved behov. Møt i god tid, alle skal ha skiftet før info og oppropet starter. Alle skal ha klubbmerke/TAN merke på drakta. Vi ønsker familie og venner velkomne for å se på graderingen.

Vi minner igjen om at gul stripe er et fullverdig belte. Når man har hvitt belte er det gul stripe man graderer seg til, noen er allikevel flinke nok til å gå rett opp til gult belte. Vi ønsker at dere som foreldre også tar en prat med barna om dette slik at vi unngår store skuffelser når noen får gul stripe og noen får gult belte.

Diskusjon om resultat skal ikke skje på graderings dagen men senere på vanlig trening.

Det blir gratis frukt på graderingsdagen, ta med deg annen mat og drikke.

Program:

09:00 – Oppmøte og informasjon hvitt til grønn stripe (10. til 7. cup)

09:30 – 12:00 Gradering hvitt til grønn stripe (10. til 7. cup) med belteutdeling

13.00 – 16:00 Gradering grønt til rødt belte (6. til 2. cup) med belteutdeling

Påmelding:

Bruk følgende link for påmelding: http://www.deltager.no/julegradering_2017

Graderingsavgift, kr. 390, betales ved påmelding.

Påmeldingsfrist 1. desember, ved for sen påmelding vil et gebyr på kr 200 bli lagt til.

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Følg oss
  • Facebook Basic Square
bottom of page